Wie zijn wij

Wie zijn wij

Ons team

Financiële dienstverlening is mensenwerk. Daarom nemen onze adviseurs graag de tijd voor u. Dat begint met een gesprek om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.

Ons vak vereist veel ervaring en een up-to-date kennis van de markt, wetgeving en verzekeringen. Al onze medewerkers voldoen hieraan. Zo zijn onze specialisten in het bezit van een geldig Wft-diploma (Wet financieel toezicht) voor het vakgebied waarin zij adviseren/bemiddelen. Daarnaast volgen zij een PE-programma (Permanente Educatie) om hun kennis op peil te houden. Zo zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied.

Assurantiekantoor Wertenbroek is een dynamisch kantoor met ervaren en vakbekwame medewerkers met passie voor het verzekeringsvak én uw zaak. Naast een volledige trajectbegeleiding kunt u rekenen op onze uitstekende service. Wij nemen graag alle administratieve rompslomp uit handen. Uiteraard ook in geval van schade zorgen wij voor een snelle afhandeling.